Alle betrouwbare informatie over uw medicijn in één overzicht! – Apotheek Zevenend – Laren

Apotheek Zevenend

Apotheek Zevenend staat sedert 2016 onafgebroken in de top hoogst gewaardeerde en beste apotheken van Nederland. Sedert 1935 zijn wij gevestigd aan het Zevenend. Niet alleen voor de inwoners van Laren maar ook van Eemnes en Blaricum.

Z

Alle betrouwbare informatie over uw medicijn in één overzicht!

Zoek via BijsluiterPlus.nl

BijsluiterPlus.nl is een aanvulling op onze persoonlijke voorlichting in de apotheek. Op deze website kunt u in alle rust, op uw eigen moment en plek -nogmaals en nog meer- uitleg vinden over de werking en het gebruik van uw medicijnen!

U vindt er niet alleen de bijsluiter, maar ook brochures en video’s met uitleg en instructies over uw medicijn en uw aandoening, informatie over rijvaardigheid en bijwerkingen, extra informatie over gebruik bij zwangerschap en borstvoeding, contactgegevens patiëntorganisaties, handige checklists voor toediening en nog veel meer.

Alle informatie op BijsluiterPlus.nl is zorgvuldig geselecteerd door medisch professionals:
dus zeker betrouwbaar. Uw privacy gegarandeerd. Geen reclame. Altijd up-to-date en 24/7 (= altijd) beschikbaar. Waar u wil, zo vaak als u wil!

Hoe het werkt?

Simpel en snel: Klik hier en typ uw medicijn in het zoekscherm van BijsluiterPlus
(Wij kunnen u op verzoek ook een e-mail sturen die u direct naar de pagina over uw medicijn stuurt.)

Heeft u na het lezen van de informatie en instructies nog vragen?
Neem dan vooral contact op met onze apotheek! Wij staan u graag persoonlijk te woord!

Wat vindt uw apotheek?

“Vertrouwen in uw medicijn draagt bij aan de effectiviteit van uw behandeling. Daarom vinden wij het belangrijk dat u door ons goed geïnformeerd wordt en blijft. Bij het ophalen van uw medicijn in onze apotheek proberen wij u zo goed mogelijk persoonlijk te informeren over werking en gebruik van uw medicijn. Mogelijk het wat (te) snel… of is het voor u geen goed moment… of heeft u thuis de behoefte om iets op te zoeken…  En dat snappen wij! BijsluiterPlus is een mooie aanvulling op onze zorg voor u!” Carlo Schneider, uw apotheker